äänittyy. ”Heitä hyvästit Tavastialle” on kaikkialla paitsi levykaupan laarissa ja listoilla. Vanhanaikaiset soinnut ja notkeasti soljuva suomen kieli luovat kokonaisuuden, jota kuvannevat osuvimmin ilmaisut ”springstiinahtava” ja ”taas tätä”. Lisää ”sitä” tehdään lauantaina, kun äänitykset jatkuvat. Sen verran biisistä, että siinä on kolme kovan luokan vierailijaa ja sen nimessä on ”Rock’n’roll”. Vanhanaikaiset soinnut ja soljuva suomen kieli luovat kokonaisuuden, jota kuvannevat osuvimmin ilmaukset ”ramoniaaninen”, ”hiukan nyyjookdollsahtava” sekä ”taas tätä”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s