Tiedote 26.4.2017, julkaisuvapaa heti

Keskiviikkona 3.5.2017 klo 20.55 käynnistyy ESPTV, joka esitetään E Street Punksin kanavilla Youtubessa, nettisivuilla ja Facebookissa. Samalla käynnistyy kesäkuun loppupuolelle kestävä keskiviikkoisten julkaisujen sarja. Luvassa on mm. bändin ensimmäiset singlet ja Facebook-livelähetyksiä.

E Street Punks on elämää ja kuolemaa nähneistä muusikoista pari vuotta sitten koottu orkesteri, joka soittaa punk’n’soul’n’rock’n’rollia aikuisille -ja sellaisiksi aikoville. Soundin perustana ovat 12-kielinen kitara, saksofoni ja ahkera stemmalaulanta. Suomeksi lauletut tekstit kertovat aikuisten elämästä pystypäin ja ruikuttamatta. Ei verta, vain hikeä ja kyyneleitä.

”Springsteenin keikalla tuli mieleen, että oispa hienoo, jos joku vetäisi suomeksi isolla saundilla epänoloja tekstejä lujaa ja hiljaa ja just kun kaikki melkein itkis, niin tulis Tallahassee Lassie! Kattelin ja oottelin, kunnes tajusin että ite se on taas kaikki tehtävä.” -The Duke, säv&san, 12-kielinen kitara, urut, taustalaulu.

Nettisivut
Facebook
Youtube
Viimeisin haastattelu

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Riikka Koksu / E Street Punks management
riikka.koksu@hotmail.com
p. 040 5511 116

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s