Sehän meni hyvin!

The Duke: Golden Classics Café 2.10.2015

Hienoja hetkiä hämärässä: yhteislaulua, voimistelua ja liikuntaa. Liikutusta, oma sydän kaikkien nähtävillä vapisevalla kämmenellä: voi kun ymmärtäisitte. Ja joku ymmärsi. Vain sillä on väliä.

Steady Box Aaltonen:

Hello Finland! Snacke Bö! Jag blir en Finne igen! Eli tästä lähdetään kaikki purjeet eteenpäin! Söder ja Eskilstuna – adjö, E Street – här kommer Pippi!

Tulevaisuudesta: Lokakuussa kokeillaan keskiviikkoliveä Facebookissa. Suora lähetys treeneistä alkaa klo 20 ja luvassa on uusia biisejä tai toivekappaleita. Pysykää kanavalla.

Julkisuudesta: E Street Punks tunkee eteenpäin musiikilla. Meillä ei ole muuta tarinaa. Jos musiikki ei riitä, niin voi voi. The Duke on itse asiassa Mustanaamio: asuu Pääkalloluolassa, tekee musiikkia ja liikkuu silloin tällöin naamioituneena (siis Mustanaamio? Ilman naamaria!) lavalla. Maailmankuvamme, toiveemme ja pelkomme ovat kaikki siellä C-duurin ja A-mollin välissä.

Nimestä: Agents ja Popeda.

Kannustusta kaikille: ”Live your life to the max. It ain’t no how permanent. ” Be yourself to the uttermost.” –Walt Kelly, Pogo-sarjakuvan tekijä. Suosittelen.

Seuraavassa blogissa mm. Del Shannon: ahistaa.